«Min beste venn – kjenner du Han?»

Denne nyheten er fra
2022
og kan være utdatert.

Takk for nok en stor kveld sammen damer!

25
.
5
.
2022

En stor takk til sangere, musikere, Espen Egeland på trompetsolo, alle dere som så sterkt delte hvordan livet med Jesus gir dyp glede, tilfredshet og tilhørighet istedenfor meningsløshet og tomhet.

Deler fritt fra noe av det som ble sagt under tittelen «Min beste venn– kjenner du Han?» som Wenche Egeland formidlet om hvordan hun har opplevd Jesus i livet sitt:

«En mann som har forandret mitt liv. Han er egentlig ubeskrivelig, han rommer så mye. Mitt første virkelige møte med Han overveldet meg med glede, latter, som en forelskelse. Og jo mer jeg siden har vært og er sammen med Han, jo mer får jeg lyst bare å være der.

Alle mennesker har noen dårlige sider, men med Han er det motsatt. Jeg oppdager bare flere og flere gode egenskaper og det skjer noe med meg hver gang vi er sammen.

Hans kjærlighet og raushet, samtidig med tydeligheten og autoriteten godt innpakket i mildhet og tålmodighet, gjør at jeg blir som smør. Han får meg til å se mine feil og svakheter, men dekker meg med en slik kjærlighet at jeg kan gå videre uten fordømmelse. Han får meg til og med å elske meg selv.

Er det rart at jeg får lyst å bruke mye av min tid sammen med Han?»

Tenk at Han, Jesus,  er der for alle som åpner hjertet sitt for Han. Ingen er unntatt fra Hans kjærlighet – det står ikke på Han.

Det er ikke alltid vi opplever det samme «i følelsene» som Wenche formidlet, men det er like fullt Sannheten for alle!

Du som åpner hjertet for Han, inviterer Jesus inn i livet, har det viktigste for tid og evighet. Og en vekst i å få «smake og kjenne» at Han er god!

Håper vi sees igjen 14. juni! Hilsen Berit 🥰

Les videre