Menighet

Ungdomsarbeid

Vi vil hjelpe ungdom i Kristiansand til å bli kjent med Jesus!
Ungdomsmøter hver fredag kl. 20:00.

Ungdomsarbeidet er for deg som er fra 13 til 19 år. Vi ønsker å være et sted hvor du kan få gode venner, ha det gøy og bli kjent med Jesus om du er nysgjerrig på det. Vi treffes på fredagene, i hjemmene til hverandre og vi reiser sammen på turer og festivaler. Vi har også et alternativ til konfirmasjon som heter Tentro.

Få med deg hva som skjer ved å følge oss på Facebook «Filadelfia Kristiansand Ungdom» og Instagram @fillaungdom.

Hjemmegrupper

På ungdomsmøtene er det mange folk, og det kan være vanskelig å bli godt kjent. I hjemmegruppene er man en liten gjeng som samles regelmessig for å bli bedre kjent med hverandre og med Gud.

Tjeneste

Vil du bidra til å gjøre ungdomsarbeidet enda bedre? Bli med i en tjeneste! Mulighetene er mange og det er bare kreativiteten som stopper oss for hva som kan gjøres.

Er det noe du lurer på, eller ønsker du å bli med i en hjemgruppe? Kontakt ungdomslederne etter møtene, eller send en e-post.

Frivillig kontingent

Det er helt frivillig å betale kontingent i ungdomsarbeidet vårt.

Som ungdomsarbeid arrangerer vi gjennom hele året mye forskjellig som tenåringer i Kristiansand har mulighet til å være med på uten å betale noe for det. Dette ønsker vi å fortsette med, og trenger derfor å dekke økonomiske utgifter på ulike måter. Medlemskontingent er en av måtene som hjelper oss til å fortsette med det vi gjør. For hvert betalende medlem under 26 år får vi som arbeid opptil fem ganger så mye i støtte fra PBU (pinsebevegelsens barne- og ungdomsutvalg). Alle som betaler vil bli registrert som medlem i PBU for inneværende år.

Kontingenten er på kr. 250,- pr. år.

Hvordan betale:

Betal medlemskontingenten på checkin.no. Du kan også betale via Vipps eller bankoverføring. Da er det viktig at du merker betalingen med «Kontingent ungdom + år + ungdommens navn».

Vippsnr.: 29085
Kontonr.: 3060 33 44444