Filadelfia Lovsang

Filadelfia Lovsang er sang- og musikkarbeidet til Filadelfia Kristiansand. Sang og musikk har vært en viktig del av vår menighet helt siden oppstarten i 1919. Sjanger og uttrykk har endret seg med tiden, men hjertet bak har vært det samme i 100 år; å gi Gud ære, fortelle det gode budskapet om Jesus og skape rom for tilbedelse i Hans nærvær.

Bli med i tjeneste

Er du med i menigheten og har et hjerte eller interesse for sang og musikk? Kontakt oss for mer informasjon om tjenesten. Du er og hjertelig velkommen til Kreativt Punkt, som er månedlige samlinger for alle i kreativ tjeneste i Filadelfia.

Booking

Vi reiser gjerne rundt til forskjellige menigheter og arrangementer. Vi reiser rundt både med store og små team. Av og til blir også en av pastorene eller andre ledere i menigheten med.

Øyeblikk i tilbedelse

Sjekk ut vår YouTube-kanal for deilige øyeblikk i tilbedelse, lengre lovsangssessions og for å høre hva lovsang betyr for mennesker.

Musikk­produksjon

Har du en drøm om å gi ut din egen musikk? Vi kan hjelpe deg både med produksjon og publisering.

Tekst, akkorder og backing tracks

Blekkene til sangene våre kan du laste ned helt gratis. Vi er så takknemlige for at musikken vår kan være til velsignelse utenfor våre egne vegger.

Vi har også produsert backing tracks til alle sangene som du kan bestille her.