BØNN og forbønn

Filadelfia bønnearbeid

Vi i Filadelfia tror på bønn og har gjennom uken flere bønnesamlinger med bl.a. forbønn og omsorg for hverandre.

Vårt ønske er at det skal være lett å ta kontakt med menigheten både når det gjelder store og små ting. Vi ønsker å bidra så langt vi kan og har stor tro på at Gud ønsker at vi som menighet skal vise hverandre omsorg og bære hverandres byrder. Det vi har felles er en tro på Guds storhet og kraft inn i de vanskeligste ting. Ingenting er umulig for Gud (Luk. 1, 37).

Pastorene tilbyr personlige samtaler og sjelesorg ved behov, men også samtaler for par og familier. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en samtale.

Bønnesamlinger

Onsdager ønsker vi velkommen til åpen bønnedag i kapellet i Filadelfia sin kontoravdeling (Dronningensgate 91, 2. etg) kl. 9:30-12:30. Her er det bønn, lovsang og fritt til å komme og gå etter hva som passer den enkelte. Av og til er det tid til stillhet, bønn og ettertanke - og av og til er det mer opplegg.

Fredag morgen er det bønn- og frokost kl. 7:00-8:30, også dette i kapellet. Vær hjertelig velkommen til disse åpne bønnesamlingene, både onsdager og fredager.

Vær også velkommen til alle Filadelfia Kristiansand sine offentlige møter. Her er det også ofte lagt til rette for forbønn og samtaler med våre veiledere i etterkant av møtene.

Offentlige møter:

  • Søndag kl. 11:00 - Gudstjeneste i hovedsalen
  • Onsdag kl. 19.30 - Bønn- og lovsang i bi-salen