Vellykket veldedighetskonsert

Denne nyheten er fra
2023
og kan være utdatert.

Veldedighetskonserten To Gode Venner ble arrangert for første gang 29. oktober med stor suksess. Overskuddet på i overkant av kr. 115.000,- går direkte til «Ingen utelatt» som er et arbeid drevet av Troens Bevis.

Konseptet har som formål å fokusere på at alle mennesker har lik verdi og at alle fortjener et godt vennskap på tross av ulikheter.

Ingenutelatt.no gjør en formidabel innsats i Afrika for mennesker med funksjonsnedsettelser og dette hadde vi lyst å gjøre noe med.

Vi fikk en knallbra konsert med Sofie Fjellvang og hennes gjesteartister Martin Wikstøl, Angelina Tabita Tveit og pappa Frank Roar Fjellvang.

Det var sofaprat med Pia Jørgensen og Per Gunnar Stølen sammen med deres datter Petrine Jørgensen Stølen. Vennskapet mellom Petrine og Sofie Fjellvang er på en måte symbolet på at man kan ha verdifulle vennskap til tross for ulikheter. Pia Jørgensen og Per Gunnar Stølen fortalte om deres liv med et barn med funksjonsnedsettelser i Norge kontra Afrika. Og de snakket om vennskapet som Petrine har hatt med Sofie.

Andre medvirkende var Eirin Andresen som fremførte tegn til sangen «Alt du har» og Henning Kronborg Nilsen sang «Sommerfugl i vinterland». Dette var så rørende.

Lotteriet var sponset av fantastiske gevinster fra generøse sponsorer og bidro solid til pengene som ble samlet inn. Takk for alle gaver og bidrag!


Foto: Dan Borge - KAPTURELes videre