Turgruppa til Dvergsnestangen

Denne nyheten er fra
2024
og kan være utdatert.

Omkring 30 glade pensjonister møtte opp i strålende vær når turgruppa inviterte til rusletur på Dvergsnestangen tirsdag den 14. mai.

Campingen ytterst på neset i Randesund heter Kristiansand Feriesenter. Dette mener mange er Sørlandets flotteste campingplass. Plassen eies av alle frikirke-menighetene i Agder fra Flekkefjord til Risør og ble innviet i 1963. Etter stor dugnadsinnsats i starten drives den nå etter forretningsmessige prinsipper men med et klart kristent fundament.

Vi var heldige og fikk en flott orientering av daglig leder Kristin Oterholt Vårdal. Hun fortalte at de satser spesielt på barna og at de faktisk har helårs drift da Kristiansand Folkehøyskole har sitt hovedkvarter der. Stedet markedsføres som «Barnas sommerparadis» og den store hoppeballongen var allerede i bruk midt i mai. Her finnes også ballbinger, sandvollybaner, vannsklie, stupebrett, minigolf mm. Ingen av turdeltakerne ville ta av skoa, dermed ble ikke hoppeballongen testet av pensjonistene. Store campingvogner med «spikertelt» på langtidsleie dominerer på de flotteste plassene. Hele juli-måned har de møter og konserter i den nye møtehallen. De har også et samarbeid med Blå Kors om ferietilbud til spesielt trengende. Skal du feriere her må du være tidlig ute med din bestilling.


Følg med på programmet i kalenderen for informasjon om neste tur.

Hilsen Turgruppa v/Per Otto Stenberg

Les videre