Spennende vitnesbyrd på høstens første storsamling

Denne nyheten er fra
2023
og kan være utdatert.

Damer i Byens møter er endelig i gang igjen etter sommeren – og FOR en start det ble tirsdag 29. august. Såå mange damer som tydeligvis har lengtet etter et skikkelig damearrangement.

1
.
9
.
2023

Ikke bare fikk vi oppleve den gode stemningen i et realt jentefellesskap, men musikk, historier fra livet og gripende appell fra Zoé Kristiansen gjorde noe med oss.

Takk til Irene Skogen, Tore Ramsland og Jan Robertsen som alle delte sine troserfaringer. Jan har gjennom et langt liv opplevd Guds nærhet og trofasthet. Det samme har Irene som også fortalte om helbredelse etter lang tids sykdom og verk. Tore gikk fra å leve uten Jesus til å ta imot det å få bli Guds barn på et møte på Vigeland. Han strålte der han delte om freden og den dype gleden han nå kjente på. Det var utrolig å høre om forandringen: «DETTE gir jeg aldri slipp på igjen!» var hans konklusjon.

Det var mange som tok i mot bønn for en videre vandring med Jesus, og det er stor glede og fest i himmelen over dere som fulgte Tores eksempel og tok imot gaven det er å bli Guds barn!

Som Zoé sa: «dere har gått fra et liv der en ved egen kraft og strev aldri vil oppnå det optimale og en evig himmel, til å ta imot Ham som tok våre grenser og svakheter og åpnet opp en evig himmel og felleskap, mening og hjelp for dette livet».

Om du ikke var tilstede på storsamlingen, har du muligheten til å se den igjen på TBN ved å trykke på knappen under artikkelen.

Så sees vi forhåpentligvis igjen om tre uker, 19. september!

Hilsen Berit!

Les videre
Se storsamlingen på TBN