Ny leder for barn på plass

Denne nyheten er fra
2023
og kan være utdatert.

Som menighet er vi svært glade for at Turi Jorud (42) nå er på plass som leder for barn. Turi er utdannet førskolelærer/pedagog og er ansatt i 70%-stilling fra 1. januar 2023.

Turi er gift med Anstein og mor til Emmeline (13), Viljar (9) og Jaran (4). Hun har vært med som barneleder i en lengre periode allerede, og er derfor godt kjent blant både barn og foreldre i menigheten fra før. En del vil nok også kjenne Turi igjen fra Intersport i Skippergata hvor hun har jobbet i femten år, så takk til de ansatte der som nå gir slipp på en godt likt kollega.

Sammen med Arnstein Johannesen, Mats Myhre, Anette Lindekleiv Olsen og Elisabeth Bore i barnerådet vil Turi ha ansvaret for å koordinere og tilrettelegge Filadelfia sitt arbeid for barn og junior. Hun vil også delta sammen med menighetens pastorteam i møteplanlegging, gudstjenester og aktiviteter.

Vi ønsker Turi velkommen og gleder oss til samarbeidet fremover. Har du spørsmål eller innspill til menighetens arbeid for barn og junior må du gjerne sende en e-post til turi@filakrs.no.

Les videre