Ny leder for barn på plass

Som menighet er vi svært glade for at Turi Jorud (42) nå er på plass som leder for barn. Turi er utdannet førskolelærer/pedagog og er ansatt i 70%-stilling fra 1. januar 2023.

Turi er gift med Anstein og mor til Emmeline (13), Viljar (9) og Jaran (4). Hun har vært med som barneleder i en lengre periode allerede, og er derfor godt kjent blant både barn og foreldre i menigheten fra før. En del vil nok også kjenne Turi igjen fra Intersport i Skippergata hvor hun har jobbet i femten år, så takk til de ansatte der som nå gir slipp på en godt likt kollega.

Sammen med Arnstein Johannesen, Mats Myhre, Anette Lindekleiv Olsen og Elisabeth Bore i barnerådet vil Turi ha ansvaret for å koordinere og tilrettelegge Filadelfia sitt arbeid for barn og junior. Hun vil også delta sammen med menighetens pastorteam i møteplanlegging, gudstjenester og aktiviteter.

Vi ønsker Turi velkommen og gleder oss til samarbeidet fremover. Har du spørsmål eller innspill til menighetens arbeid for barn og junior må du gjerne sende en e-post til turi@filakrs.no.

Les videre