Informasjon

Påmelding til våre møter

For å delta på våre møter og aktiviteter må du være påmeldt på forhånd. Les også informasjonen på denne siden for å vite om andre lokale eller nasjonale smittevernstiltak gjør at du ikke kan delta på våre aktiviteter.

Husk:

  • Hold deg hjemme om du er syk eller ved mistanke om covid-19.
  • Hold 1-metersregelen.
  • Vær nøye med håndvask.
  • Mingling etterarrangementer er ikke tillatt.

Generell informasjon

På grunn av myndighetenes krav til deltakerlister og begrensninger i forhold til antall deltakere, anbefaler vi at du melder deg på på forhånd til våre møter. Vi samler inn navn og telefonnummer og i noen tilfeller e-postadresse for å kunne kontakte deltakere ved en eventuell smittesporing. Oppmøtelistene slettes omtrent 14 dager etter arrangementsdato.

Barnemøte

Barnemøtene inngår som en del av gudstjenesten når det gjelder antallsbegrensning. Barna meldes på sammen med foreldre på samme arrangement/gudstjeneste.

Under sommerkonferansen er det egen påmelding for barn med unntak av underholdningsshowet lørdag kveld.

Kommer du fra annen kommune?

Barn og voksne fra andre kommuner enn Kristiansand kan nå igjen delta på gudstjenesten. Kommer du fra en kommune med høyt smittetrykk kan du dessverre ikke delta – her må du følge anbefalinger fra egen kommune.

Kan ikke komme likevel?

Da du meldte deg på fikk du en e-post med avmeldingslenke. Klikk på den for å melde deg av. Du kan også få hjelp av menighetskontoret på tlf. 380 23 400 eller e-post post@filakrs.no for å frigi plassen din til noen andre.

Trenger du hjelp til å melde deg på?

Ring menighetskontoret på tlf. 380 23 400 i åpningstiden (tirsdag–fredag kl. 10:00–15:00) så hjelper vi deg.