Informasjon

Påmelding til våre møter

For å delta på våre møter og aktiviteter må du være påmeldt på forhånd. Les også informasjonen på denne siden for å vite om andre lokale eller nasjonale smittevernstiltak gjør at du ikke kan delta på våre aktiviteter.

Husk:

  • Hold deg hjemme om du er syk eller ved mistanke om covid-19.
  • Hold 1-metersregelen.
  • Vær nøye med håndvask.
  • Mingling etter arrangementer er ikke tillatt. Vennligst forlat lokalet etter gudstjenester eller aktiviteter.

Generell informasjon

På grunn av myndighetenes krav til deltakerlister og begrensninger i forhold til antall deltakere, anbefaler vi at du melder deg på på forhånd til våre møter. Vi samler inn navn og telefonnummer og i noen tilfeller e-postadresse for å kunne kontakte deltakere ved en eventuell smittesporing. Oppmøtelistene slettes omtrent 14 dager etter arrangementsdato.

Barnemøte

Barnemøtet er et eget arrangement. Voksne som har behov for å følge barna på barnemøtet kan ikke delta på gudstjenesten i tillegg. Barna leveres i foajeen i Q42.

Kommer du fra annen kommune?

Barn og unge fra andre kommuner kan delta på barnemøtet. Voksne fra andre kommuner enn Kristiansand kan dessverre ikke delta på gudstjenesten. Er du frivillig medarbeider og er med å avvikle gudstjenesten kan du delta.

Kan ikke komme likevel?

Da du meldte deg på fikk du en e-post med avmeldingslenke. Klikk på den for å melde deg av. Du kan også få hjelp av menighetskontoret på tlf. 380 23 400 eller e-post post@filakrs.no for å frigi plassen din til noen andre.

Trenger du hjelp til å melde deg på?

Ring menighetskontoret på tlf. 380 23 400 i åpningstiden (tirsdag–fredag kl. 10:00–15:00) så hjelper vi deg.