The Blessing Tour med Kari Jobe og Cody Carnes

Denne nyheten er fra
2023
og kan være utdatert.

Kari Jobe og Cody Carnes kommer til KRS LIVE 17. november! Det er fortsatt noen ledige billetter, så vær rask med å sikre deg muligheten til å få med deg denne lovsangskonserten.

25
.
3
.
2023

Ekteparet Kari Jobe og Cody Carnes er bland de mest profilerte lovsangslederne i verden. Vi bruker flere av deres sanger på våre gudstjenester og nå er vi altså så heldige at vi får arrangere konsert med dem.

Kari har under nærmere 20 år brukt sin gave til å lede mennesker inn i Guds nærvær. Da hun startet å lede lovsang som 13-åring kunne hun aldri se for seg at hun skulle bli GRAMMY nominert, vinne en rekke Dove Awards eller få en RIAA Gold Certfied singel. Kari reiser over hele verden sammen med sin mann Cody, som elsker å skape rom for det innovative og kreative uttrykket i lovsangen. Cody har skrevet mange sanger som brukes over hele verden som f. eks. «Run to the Father» og «Firm Foundation».

Sammen har paret Jobe&Carnes også skrevet sangen «The Blessing» som har blitt noe av en global anthem for hele kirken. De er også aktive som lovsangsledere i hjemmemenigheten The Belonging Co i Nashville, USA.

For de som kjøper en premiumbillett, blir det en pre-session med en q&a sammen med både Kari og Cody.

Konserten arrangeres sammen med Lindeh&Lindholm.

Les videre
Kjøp billetter