Temakveld med Alexis Lundh

Denne nyheten er fra
2024
og kan være utdatert.

Som en del av Fundament bibelundervisning på onsdager inviterer vi til temakveld om mediepåvirkning, verdier, skam, grenser og kjærlighet den 14. februar kl. 18:00.

Denne kvelden er åpen for alle og vi oppfordrer spesielt foreldre til å prioritere denne onsdagskvelden fra klokken 18:00 til 20:30 i hjørnebygget, Dronningensgate 87.

Kveldens hele tema er:
 
• Mediepåvirkning, verdier, skam, grenser og kjærlighet, og hvordan formidler vi dette til barn og ungdom!

Alexis Lundh er en kjent foredragsholder og leder for HeltFri.net som jobber med å formidle en bedre historie om identitet, kropp, kjønn og seksualitet.

Guds historie er storslått og svimlende. Bibelen presenterer Gud som Alfa og Omega, begynnelsen og enden, med det gåtefulle navnet «Jeg Er». Han er den allmektige, skaper av universet med alle sine utallige planeter, stjerner og galakser.

I denne historien, som vi alle er en del av, har den menneskelige seksualiteten en helt selvfølgelig plass. Kroppen og seksualiteten er, på samme måte som livet selv, skapt med formål og mening som vi skal oppdage og utforske, og som vi ikke selv behøver å skape. Bibelen inviterer oss til å se alle sider ved livet i sammenheng og i relasjon til han som har skapt oss, elsker oss og går sammen med oss gjennom alt.

Vi søker å presentere noen av hovedelementene i Guds historie og sette det i relasjon til mennesket, vår identitet, seksualitet og livets mening. Utgangspunktet er tillit til og forpliktelse på Bibelens sannhet, autoritet og kraft. Denne autoriteten har et varmt omdreiningspunkt i evangeliet om Jesus Kristus, som går som en rød tråd gjennom hele Bibelen.

Velkommen!
 

Les videre