Sissel og Bjørn Aslaksen på Damer i Byen

Denne nyheten er fra
2023
og kan være utdatert.

21. mars var vi så heldige å ha besøk av Sissel og Bjørn Aslaksen på Damer i Byen.

22
.
3
.
2023

Takk for en fin kveld, damer! For en happening! Tusen takk til alle dere som var med å gjøre kvelden til det den ble – en opplevelse av god stemning, gode treff og samtaler før og etter arrangementet.

Men den største takk går til vår himmelske Far som virkelig var nær gjennom ord, toner og i den nydelige kjærlighetsatmosfæren.

Tusen takk til Sissel og Bjørn Aslaksen som så åpenhjertig delte fra livet med hverandre og Jesus. Begge delte om en levende relasjon med Jesus, som gir dem glede, fred, trygghet og også hjelp gjennom livets store utfordringer. Tenk at Han også hjalp dere tilbake til hverandre etter 28 måneder hver for dere. Gjennom å lege sår og tale til Bjørn om å holde fast ved Hans løfter i denne tøffe tiden, istandsatte Jesus dem til fornyet glød og glede i hverandres samliv.

Så toppet det nok følelsene for flere av oss når Bjørn delte sine sterke erfaringer i troslivet gjennom sine tekster i sang og gitarspill, akkompagnert av Johannes Groth på piano.

Til slutt vil jeg gratulere deg som i går sa «Ja takk, Jesus, jeg vil fra nå av tilhøre Deg! Jeg vil takke ja til å ha Deg her i livet og en gang bli ønsket 'Velkommen hjem'!»

Så ønsker jeg dere alle en god påske og velkommen tilbake til nytt arrangement 25. april! Hilsen Berit

Les videre