Sammen i det nye året

Denne nyheten er fra
2023
og kan være utdatert.

Godt nyttår fra Filadelfias pastorale lederteam.

11
.
1
.
2023

Nytt år identifiseres gjerne med en ny start. Det er på mange måter riktig, men total nullstilling blir det sjeldent. Som enkeltpersoner, menighet og samfunn står vi fortsatt i samme kontekst; med alt det medfører av godt og vondt. Samtidig tror vi på en Gud som fornyer våre liv. Ved frelsen har vi nemlig blitt født på ny: «Den som er i Kristus, er en ny skapning. Det gamle er borte, se, det nye er blitt til!» (2. Kor 5,17). Ikke bare fornyer han våre hjerter én gang, men stadig vil Gud skape noe nytt iblant oss.

Vi som pastoralt lederteam ser frem til å ta fatt på det som ligger foran; å bygge videre på alt det gode vi er som menighet! Nettopp derfor gleder vi oss over å gå inn i taleserien «Bygge menighet, bygge mennesker». Utgangspunktet er grunnleggeren av menigheten, Jesus Kristus, sine egne ord: «På denne klippen vil jeg bygge min kirke» (Matt 16,18). Vi skal snakke om den første menigheten, se på nøkkelordene som brukes i Det nye testamentet, samt snakke om bærekraftige relasjoner som disippelskap, fellesskap, naboskap og vennskap. Egil Svartdahl vil så ta oss med på en påskevandring fra skjærtorsdag til 1. påskedag.

Vi ønsker at dette skal prege hele fellesskapet denne våren, mer enn bare forkynnelse fra plattformen. Menighet er nemlig fellesskap; både med Gud og hverandre. Derfor er vi så avhengige av dere og takknemlige for alle som bidrar på alle mulige måter!

Har du lyst til å bli en fast giver, vil dette bidra til en forutsigbar økonomi fremover. Dette kan du gjøre ved å klikke her. Som fellesskap har vi nemlig en unik mulighet til å tjene Gud sammen med det vi er og har. Som Guds barn har vi alle en plass i hans hus, og dersom du vil være med i tjeneste kan du melde det inn her.

Vi ønsker å avslutte med en bønn for det nye året, nemlig at vi skal leve ut livet Gud kaller oss til som nye skapninger. Som Paulus selv skriver: «Så er vi da utsendinger for Kristus, og det er Gud selv som formaner gjennom oss. Vi ber dere på Kristi vegne: La dere forsone med Gud! Han som ikke visste av synd, har han gjort til synd for oss, for at vi i ham skulle få Guds rettferdighet» (2. Kor 5,20–21).

Les videre