Gaven - årets juleforestilling

Denne nyheten er fra
2023
og kan være utdatert.

Julen nærmer seg, og med den kommer årets juleforestilling.

Denne gangen presenterer Oasen Kulturscene AS stolt en nyskrevet utgave av GAVEN, en nydelig fortelling som garantert vil berøre hjertene til både unge og gamle.  

Vi ønsker deg velkommen til å være en del av denne magiske opplevelsen!

I årets utgave av GAVEN følger vi Fru Streng som forbereder seg på et spesielt besøk fra borgermesteren. Men i hjertet av historien finner vi noe enda mer dyrebart enn gaver og prestisje: samhold, fellesskap og ikke minst juleevangeliet.  

Årets forestilling er et samarbeid mellom Oasen Kulturscene AS som også har det økonomiske ansvaret, og Filadelfia som stiller med vertskap og barn i alle aldre som deltar. Noe av det spesielle med GAVEN er at den bringer sammen flere generasjoner. Tidligere forestillinger har vist at dette er en flott måte å knytte barna i menigheten sammen på. Vi ønsker å fortsette denne flotte tradisjonen og bringe glede til enda flere hjerter. Hvis du har lyst til å være en del av denne magien som frivillig, enten som vertskap for arrangementet eller ved å hjelpe barna, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Anette Lindekleiv-Olsen. Din deltakelse vil være en verdifull gave til fellesskapet og en flott måte å spre juleglede.  

GAVEN er mer enn bare en juleforestilling; den er en gave til samfunnet, en mulighet til å feire sammen, og en påminnelse om hva julen virkelig handler om - kjærlighet, samhold og gleden av å gi. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til årets mest hjertevarme opplevelse.

Les videre
Kjøp billett her