Fin avslutningsfest for Tentro

Denne nyheten er fra
2023
og kan være utdatert.

Vi er nå godt inne i mai, en måned hvor kalenderen er proppfull av nasjonale merkedager. Lørdag 6. mai ble riktignok en merkedag for menigheten, da 21 tentroelever feiret sin avslutningsfest foran familie og venner.

Tentroene var selv sterkt bidragsytende, og gjorde en formidabel innsats i gjennomføringen. De ble velsignet og fikk utdelt roser, samt nydelige diplom laget av Trond Tveit.

Det hele ble en verdig avslutning på det som har vært et veldig bra og innholdsrikt tentroår. Det har bestått av overnatting på Kjærrane, leir med ungdomsarbeidet, egne tentrosamlinger, ungdomsmøter og tur til London.

Nå er det slutt på Tentro, men for en glede det har vært å følge alle ungdommene! Nå, midt i valgene som gjelder for veien videre, er det én ting vi virkelig ber om at de skal sitte igjen med; nemlig å holde seg nær til Jesus. I møte med krav og press er det lett å tenke at vi må yte maksimalt hele tiden, men da Jesus selv ble spurt om hva som kreves, var svaret klokkeklart: «Dette er den gjerning Gud vil dere skal gjøre: Tro på ham som Gud har sendt.» (Joh 6,29).

Troen handler ikke om alt vi selv mestrer, men hva Jesus allerede har gjort for oss. Og er det én ting vi kan vite i møte med alt livet har å by på, så er det at det holder: «For Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja, til evig tid» (Heb 13,8).

Til sist en hilsen til tentroelevene på vegne av Filadelfia: Gratulerer så mye og Gud velsigne dere!

Gruppebilde av tentroelevene:
Bak fra venstre: Benjamin Reinertsen, Samuel Ivan Bruff Gavin, Aron Merhawi, Johannes Gjerustad Larsen, Albert Erklev, Tobias Johannesen.
Midten fra venstre: Leona Lyng-Landmark, Linnea Rudi, Nathalie Almeida Johansen, Emilie Johannesen, Ruth Jamina Økland, Gabriella Vige, Sarah Simonsen.
Foran fra venstre: Eivind Augland, William Holberg, Yadiel Degol Teklezghi, Victor Husefest, Jardar Cornelius Veggeland, Nicolai Leite, Sindre Gordon Jensen, Olav Mjelde Løvdal.

Les videre
Meld deg på tentroåret 2023/-24 her