David André Østby på lovsangsturné

Denne nyheten er fra
2023
og kan være utdatert.

24. august er det lovsangskonsert i Q42 med David André Østby som har med seg Karoline Neteland, Vetle Jarandsen og fullt band.

Den norske lovsangsartisten David André Østby er klar for å feire 20-årsjubileet for sin første sang med en lovsangsturné på Sør- og Vestlandet i august 2023. Filadelfia Kristiansand er vertskap for hans første konsert 24. august her i Q42.

David André har utgitt 150 låter i løpet av de siste 20 årene, med totalt over 30 millioner streams. Mange av hans sanger synges jevnlig i kirker over hele Norge og Skandinavia, inkludert «Gi Meg Jesus», «All Because of You», «Graven er tom», «For så langt», «Du sier», «Stor er din trofasthet» og «Syng det ut».

Å skrive sanger som kirken kan synge har alltid vært David Andrés hovedmotivasjon.

– Når jeg skriver sanger, ser jeg ofte for meg mennesker i min egen kirke. Jeg ønsker å skrive sanger som hjelper mennesker til å sette ord og toner på verdens største mysterium – at Gud ble menneske og ble en av oss, sier han.

På konserten vil David André ha med seg sine samarbeidspartnere Karoline Neteland (gjestevokal på «Du sier») og medlåtskriver, musiker og lovsangsleder Vetle Jarandsen.

Dette er en konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av! Billetter selges nå, og det er begrenset med plasser, så sørg for å skaffe deg din billett i dag for å oppleve David André Østby på hans beste.

Vi ser frem til å se deg på konserten!

Trykk gjerne «skal» på Facebookarrangementet for å spre arrangementet til dine venner.

Les videre
Kjøp billetter her