Vis meny
Andrew Wommack kommer

Andrew Wommack kommer

I perioden 1. - 5. august er det duket for sommerkonferanse igjen, og en av dem som besøker oss er Andrew Wommack.

  |   Av: Eirik Urdal  |   06.11.2017  |   Sommerkonferansen

Vi gleder oss til å ønske blant annet Andrew Wommack velkommen til sommerens høydepunkt her i Filadelfia Kristiansand.

Andrew Wommack – Bio

23. mars 1968 ble livsforvandlende for Andrew da han ble møtt av Guds overnaturlige kjærlighet. Man kan si at hans teologi ble forvandlet over natten. Andrew gikk fra å se Gud som noen han måtte fortjene å bli godkjent av til en Far som aksepterte han betingelsesløst og som sterkt ønsket et fellesskap med ham. Som forfatter av mer enn tretti bøker har Andrew i nesten femti år gjort det til sitt oppdrag å forandre måten verden ser Gud på - dette ved å fokusere på Guds kjærlighet og nåde.

Andrews visjon er å nå så langt og dypt med Evangeliet som mulig. Hans budskap rekker langt gjennom kanalen Gospel Truth som er tilgjengelig på både TV og radio for rundt halve verdens befolkning. I tillegg har han et omfattende bibliotek av undervisningsmateriell, både på trykk, lyd- og videoformat. Mesteparten av dette er tilgjengelig gratis på www.awmi.net.

Budskapet hans går dypt gjennom disippeltrening, utrustning og mentoring av neste generasjon ledere gjennom Charis Bible College, grunnlagt i 1994. Det er i dag mer enn 70 Charis campuser og over 6000 studenter på verdensbasis, med det samme oppdraget å endre måten verden ser Gud på.

Hva Gud kan gjøre gjennom en person hvis visjon er blitt forandret til å se ham ordentlig, er historien om Andrews arv.