Vis meny

Smittevern i Filadelfia

Les hvordan smittevernreglene påvirker gudstjenester og barnemøtet.

  |   Av: Øyvind Valvik  |   20.01.2021  |   Menighet

Oppdatert 26. januar 2021.

Barn og ungdom

Det er gledelig at myndighetene nå ønsker å lette på restriksjonene for barn og ungdom. Vi får nå arrangere møter og samlinger for alle under 20 år så lenge vi har mulighet til å holde 1 meter avstand. Dermed kan vi arrangere ungdomsmøte, junior, kompis og tentro.

Det blir også barnemøte i forbindelse med gudstjenesten søndag kl. 11:00. Gudstjenesten og barnemøtet er ett og samme arrangement, så barna kan være med inn på gudstjenesten først før de går samlet ut til barnemøte.

Hjemgrupper

Reglene for besøk er også justert på. Dermed kan vi igjen samles i Hjemgrupper så lenge myndighetenes restriksjoner følges (maks. 5 i eget hjem og 20 utendørs).

Gudstjenester

Fra og med 31. januar åpner vi for fysisk deltakelse på søndagsgudstjenesten. Dette gjelder først og fremst deltakere som bor, eller har sitt daglige virke, i Kristiansand kommune.

Vi flytter også gudstjenesten tilbake til kl. 11:00 og har kun ett møte. Gudstjenesten og barnemøtet er ett og samme arrangement og hat tilsammen en begrensning på 200 deltakere.

Bønn- og lovsangsmøtet på onsdag er foreløpig ikke åpent for fysisk deltakelse og vil bli sendt på nett onsdag kl. 19:30. Søndagsgudstjenesten blir også sendt på nett søndag kl. 11:00.

Damer i byen

Informasjon kommer ...

Øvrige møter og samlinger

Både bønn og frokost fredag morgen og Torsdagstreffet er avlyst inntil videre.

 

Vi følger smittesituasjonen i byen fortløpende, og er jevnlig i kontakt med kommunen.

I og med at reglene stadig blir endret vil vi så langt det er mulig holde våre medlemmer oppdatert enten via sms eller på vår hjemmeside.