Vis meny
Rekordoppmøte

Rekordoppmøte

15. mai reiste turgruppa til Havglimt i drømmevær.


  |   Av: Eirik Urdal  |   16.05.2018  |   Omsorg

Det var rekorddeltagelse på turen til Havglimt. Vi kjørte fra Marvika og da vi ankom brygga stod vårt vertskap, Anne Lise og Alf Ådnevik, og tok oss imot i strålende vær. Alf organiserte parkeringen og båten med kvinnelig skipper lå klar ved brygga. Vi måtte over i 2 puljer grunnet stor deltagelse. Vi var mellom 60 og 70 på turen.

Vi ankom Havglimt i sval bris og ikke ei sky på himmelen. Vi kunne ikke vært mer heldige med dagen. Alf og kona har vært drivkrefter her ute i mange år. Nå har vi gleden av dem i Q42 , hvor de nå bor.

Tom G ønsket velkommen og gav litt info om dagen og programmet fremover før Alf overtok. Han fortalte spennende om stedet og historien knyttet til Havglimt ispedd diverse interessante hendelser. Tusen takk Alf!!

Etterpå var det tid for kaffi, niste og selvfølgelig kvikklunch. Folk storkoste seg i de vakre omgivelsene og praten gikk livlig rundt bordene. Det var flere nye med også denne gang.

Etter maten var det allsang. Jens fra Turgruppa hadde med seg trekkspill og sangark. Han ledet an i sangen sammen med  Erik og Tom G. Det ble god fellessang og vårsangene lød mellom holmer og skjær. Vi fikk også noen gode historier fra Erling og latteren satt løst.

Alf ledet så ei stor gruppe til en varde helt til topps. Andre tok turen sammen med Anne Lise til ei strand like ved. Mens noen gikk rundt og betraktet det vakre stedet.

Vi hadde en felles avslutning og samlet inn noen kroner til dette herlige stedet som har vært og vil være til stor velsignelse for så mange. Alf fortalte at ca. 60.000 opp gjennom årene har vært på leirer her. Et stort takkeemne!!

Kl. 14:30 satte vi kursen mot fastlandet etter noen fantastiske timer på Havglimt. Tusen takk til vårt vertskap, Anne Lise og Alf!

Neste tur går tirsdag 29. mai kl 11:00 fra Marvika eller kl. 10:30 fra Trivselssenteret. Margrethe Tveit og Christoffer Kaasa var med oss og lagde reportasje til menighetens sommer-TV programmer.

Turhilsen Turgruppa v/ Tom G.