Vis meny
Rapport fra Nordland

Rapport fra Nordland

En stor gjeng fra 2. klasse på Bibelskolen i Filadelfia Kristiansand har reist til Nordland for å delta og bidra i et par menigheter der oppe. Her kommer en statusrapport fra nord til dere sørpå!


  |   Av: Daniel Steinsland  |   14.11.2019  |   Bibelskole

Vi er halvveis i oppholdet vårt og ser tilbake på noe fantastiske dager i vakre Meløy.

De første fem dagene har vært hektiske, men fullt av inntrykk av fantastiske nordlendinger som tar oss godt imot, vakker natur og en superbra og gira gjeng som er så bra å være på team sammen med. Vi har det veldig bra og til nå har vi deltatt og bidratt på 11 møter/samlinger. Dette er alt fra ungdomssamlinger, tentro-overnatting, ungdomsmøte, gatemøte, gudstjenester, bønnemøte og sykehjemsbesøk. Teamet vårt får virkelig prøvd seg og her må alle bidra med det de har, og jeg er virkelig importert over hvor «på» gjengen er! Mona Remman som er pastor i Sion Neverdal har vi blitt veldig glad i sammen med flere andre pionerer fra ulike menigheter som har tatt oss godt imot.

Vi har også fått låne noen dager et stort hus fra onkelen til Martin Engamo med sengeplasser til alle som har gitt oss en skikkelig «hyttetur» stemning og benyttet en rolig dag med lite program til å gå på en kjempefin topptur.

Det er masse behov, og store variabler på antall kristne de ulike plassene vi har vært. I går kveld på ungdomssamling i Glomfjord fikk vi en kjempefin opplevelse og med mange gode og dype prater med de ungdommene her. En av ungdommene her ville ta imot Jesus etter samtale vi hadde, og vi fikk be frelsesbønn sammen med han! Vi opplever her at mange er veldig åpne og er klare for det neste skrittet å bli stilt til valg om troa!

Nå er vi på vei til Fauske og ser frem til nye dager sammen med menigheten her i Betania Fauske. I dag skal vi ha ansvar for Kidsclubb, ellers skal vi være med på evangelisering, arrangere lovsangskveld og Gudstjeneste.

Vær med å be for dagene vi har foran oss, at det skal være til en velsignelse for Fauske de dagene vi har her og at Gud Ånd leder oss i det vi skal si og bidra på de ulike samlingene. Be om styrke, frimodighet og ny energi til oss i teamet så vi kan være med å «gi det vi har fått»

Vi har hver dag prøvd å satt av tid til «solotid» der alle søker Gud alene i stillhet, bønn og Guds ord. Be om at elevene får oppleve at de få noe fra Gud og få oppleve hans nærvær under «solotiden»

Ser frem til å fortelle mer når vi kommer hjem.