Vis meny
Påmelding til våre møter

Påmelding til våre møter

Her kan du melde deg på kommende møter i Filadelfia Kristiansand.

  |   Av: Eirik Urdal  |   10.02.2021  |   Menighet

På grunn av myndighetenes krav til deltakerlister og begrensninger i forhold til antall deltakere, anbefaler vi at du melder deg på på forhånd til våre møter. Vi samler inn navn og telefonnummer og i noen tilfeller e-postadresse for å kunne kontakte deltakere ved en eventuell smittesporing. Oppmøtelistene slettes omtrent 14 dager etter arrangementsdato.

Kommer du fra annen kommune? Barn og unge fra andre kommuner kan delta på barnemøtet. Voksne fra andre kommuner enn Kristiansand kan dessverre ikke delta på gudstjenesten. Er du frivillig medarbeider og er med å avvikle gudstjenesten kan du delta.

Kan ikke komme likevel? Gi beskjed til menighetskontoret på tlf. 380 23 400 eller e-post post@filakrs.no for å frigi plassen din til noen andre.
Om du har blitt bedt om å oppgi e-postadresse kan du melde deg av ved å følge linken i bekreftelsesmeldingen du fikk på e-post da du meldte deg på.

Trenger du hjelp til å melde deg på? Ring menighetskontoret på tlf. 380 23 400 i åpningstiden (tirsdag–fredag kl. 10:00–15:00) så hjelper vi deg.

Husk:

  • Hold deg hjemme om du er syk eller ved mistanke om covid-19.
  • Hold 1 metersregelen.
  • Vær nøye med håndvask.

Klikk på linkene for å melde deg på:

24. februar – Bønn og lovsang kl. 19:30

26. februar – Ungdomsmøte kl. 20:00

28. februar – Gudstjeneste kl. 11:00 (barnemøtet er avlyst)

28. februar – UngVoksen kl. 19:00

2. mars – «DYPERE» undervisningskveld med UngVoksen