Vis meny
Junior

Junior

DU er superkjempewowmegavelkommen til Junior!!! Dette er for alle som har begynt i 5. trinn til og med 8. trinn.

  |   Av: Åse Simonsen  |   14.01.2015 

Går du i 5-8 trinn, må du ikke gå glipp av Junior i Filadelfia! Vi gjør mange gøye aktiviteter sammen, blir bedre kjent med hverandre og Jesus! Så kom å bli med! Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Annenhver fredag møtes vi i Hjørnebygget i Q42 klokka 18-19.30. Her gjør vi masse gøy sammen! Husk å ta med småpenger til kiosken. Ta gjerne med deg venner fra klassen :-) En fredag i måneden er det Juniorhome, da møtes vi hjemme hos en av juniorene :-) 8 trinn er i en overgangsfase fra Junior til Ungdomsmiljøet. Alle i 8 trinn er velkommen til å bli med som hjelpeleder på Fredagsjunior :-) Etter Junior er ferdig på fredagen, blir det pizza og ledersamling. Det er også med ledere fra 9 trinn. Så dette blir gøy :-) De som vil av 8 trinn kan gjerne gå på ungdomsmøte etterpå.

Datoer for Fredagsjunior høsten 2018

Fredag 7 september

Fredag 14 september Juniorhome

Fredag 21 september

Fredag 19 oktober

Fredag 26 oktober Juniorhome

Fredag 2 november

Fredag 16 november

Fredag 23 november Juniorhome

Fredag 30 november

 

Mandager partallsuker fra klokka 17.30-19 kan du være med på Mandagsjunior. Du kan velge mellom danse/sang eller Kompisleder (hjelpeleder på Kompis, for de som er 5 år - 4 trinn). Vi avslutter kvelden med enkel kveldsmat i restauranten. Oppmøtested: Q42.

Følg oss på: Facebooksida: Filadelfia kristiansand barne og familiearbeidet, facebook gruppa:  Fredags Junior, Instagram: FillaJunior.
Her legges informasjon ut om oppmøtested og annet. Instagram er 12 års grense og facebook 13 års grense. Så fint om dere foreldre følger med her, og at ingen føler seg presset til å starte med dette før aldersgrensen!

Har du noen spørsmål, så ta kontakt med Åse Simonsen Send epost 

Kontaktinformasjon

Åse Simonsen
Tlf:  97 11 78 36
Send epost