Vis meny
Hjertets drivkraft – din gudgitte hensikt med Matthew Barnett

Hjertets drivkraft – din gudgitte hensikt med Matthew Barnett

Metthew Barnett er pastor i "Los Angeles Dream Center" i USA. Han besøker menigheten til årets Sommerkonferanse 2014 som starter 6. august. Kjøp hans nye bok her!

  |   Av: Terje S. Tveit  |   13.06.2014  |   Bokkiosk

Som en gutt, som en predikants sønn hadde han en drøm: en kirke som forble åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Denne kirken ville tjene byenes fysiske og åndelige behov, og bringe et budskap om håp til den tilsynelatende håpløse. "The Dream Center" er oppfyllelsen av en drøm. Pastor Matthew Barnett grunnla The Dream Center i 1994, startet en internasjonal bevegelse som nå strekker seg fra Sør-Amerika til Sverige.

Matthew Barnett, New York Times bestselgende forfatter, og pastor i en av USAs raskest voksende kirker, er en av de mest dynamiske stemmene Gud bruker i kristendommen i dag. Sønnen til pastor Tommy Barnett, bestselgende forfatter, kirkevekst pioner, og grunnlegger av hva Time Magazine bemerket som "En av de tre største kirkene i Amerika," 

The Dream Senter begynte som en typisk lokal menighet. Med den friske visjon og ønske om å påvirke hele byen som Gud født i Matteus hjerte, så vokste kirken fra 39 medlemmer fra sin start i september 1994, for å nå mer enn 50 000 mennesker hver uke i senterets flere Guds tjenester og over 200 avdelinger og kampanjer som skjer hver dag. The Dream Center huser over 600 mennesker som blir rehabilitert for Guds herlighet. Hver uke folk får mat og mange andre tjenester tilbys for å møte de åndelige og fysiske behov i samfunnet.

I november 2001 tok Matthew over ledelsen av Angelus Temple som ble åpnet i 1923 av Aimee Semple McPherson. Han fortsetter arven med å nå de unådde, de som er såret og undertrykte. Kirken når nå tusenvis av mennesker ukentlig, og sammen med The Dream Center, viser hvordan kirker og oppsøkende menigheter og andre kan jobbe sammen for å gjøre en stor innvirkning for Guds rike.

Pastor Matthew har talt i noen av de største og mest prestisjetunge kongresser, konferanser, møter og kirker over hele Amerika og verden. Han har konsultert ledende forretningsmenn, kjendiser og idrettsutøvere. Tidligere president George W. Bush har godkjent ham med de høyeste hensyn til hans prestasjoner, og hans menighet har blitt anerkjent flere ganger i New York Times og Los Angeles Times for sitt bidrag til fellesskapet.

Matthew og hans kone, Caroline, har to barn, Mia Aimee og Caden West.

Kjøp boken i nettbutikken