Vis meny
Skoletilbud

Skoletilbud

Utdanning har alltid vært en viktig del av kristendommen i Norge, selv om tidene er annerledes nå enn da prestene på 1700 og 1800 tallet fungerte som lærere. Filadelfia har fremdeles i dag stort fokus på viktigheten av god utdannelse.

  |   Av: Frode Daland  |   04.10.2013 

Fra barna gjennom Solkollen barnehager får del i "den gode barndom" har vi gjennom samarbeidet med Oasen Bibelsenter og Hånes Frikirke muligheten til å føre dette videre i skoletiden på Oasen skole. Videre tilbyr vi også undervisning på andre områder, og vårt skoletilbud består i dag av følgende avdelinger:

Bibelskole
På Filadelfia Bibelskole Kristiansand tilbyr vi mennesker å sette av et eller to år for å bli utrustet for livet videre med Jesus. Visjonen er å bygge ekte og hele mennesker, som vet hvem de er og har en oppriktig og trygg relasjon med Jesus. Dette i et levende og aktivt menighetsfellesskap. Les mer om Filadelfia Bibelskole - trykk her! Studenter ved bibelskolen er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

Familieskole
Gjennom Solkollen Familieskole tilbyr vi en kurskatalog bestående av parkurs, kurs i familieøkonomi og diverse enkeltseminar. Mest populært er Parkurset Underveis som arrangeres to ganger i året, og skjer med støtte fra Kristiansand kommune. Les mer om Solkollen Familieskole - trykk her!

Musikkskole
Er du sanger eller musiker, eller har du et ønske om å lære deg å synge eller spille? Da er Filadelfia Musikkskole stedet for deg. Her tilbyr vi tilpasset undervisning med dyktige lærere i et kreativt og utviklende miljø. Les mer om Filadelfia Musikkskole - trykk her!

Grunnskole
Oasen skole er vår kristne privatskole som ligger sentralt plassert på Birkelid ca. 12 minutter vest for Kristiansand. I samarbeid med de øvrige eierne planlegges det ny skole også øst for Kristiansand - i tillegg til den nåværende. Les mer om Oasen skole - trykk her!

Oasen skole

HVIS KRISTNE VERDIER ER VIKTIG...

Kontaktinformasjon

Filadelfia Bibelskole
Jan Frithjof Bay Gundersen
Rektor
Telefon: 982 68 464
Send epost


Filadelfia Musikkskole
Øyvind Angelsen
Daglig leder
Telefon: 928 13 674
Send epost


Oasen skole
Lasse Rosten
Styremedlem
Telefon: 992 51 500
Send epost


Annonser

Solkollen Barnehage