Vis meny
Turgruppa

Turgruppa

Arbeidet i Trivselsgruppa (tidligere Trivselsrådet) har vært og er en spennende reise og et interessant prosjekt. Samarbeidet med Trivselsenteret i Q42 føler vi også fungerer bra nå.

  |   Av: Tom-Georg Gabrielsen  |   18.06.2018  |   #2 Jun 2018

Når det gjelder Turgruppa har vi hatt mange flotte turer siden arbeidet startet opp. Annenhver tirsdag fra  april til oktober legges det opp til gåturer i nærområder rundt vår kjære by. Vi prøver å ha med guider som kan fortelle litt historie om steder vi besøker.

Mange har deltatt på  turene og vi ser stadig nye turdeltagere. Det har blitt knyttet mange vennskapsbånd og bygget relasjoner på turene, og den gode samtalen er kanskje enklere å få i gang i en slik setting  når vi er ute i naturen og opplever  Guds skaperverk.

I nærområdet har vi blandt annet hatt turer til Marvika, Gleodden, Bertes, Jegersberg og Baneheia.

Turgruppa har også arrangert flere langturer med båt og buss og det har vært veldig populært med stor deltagelse.

Bildet du ser er fra turen til Havglimt i mai med aldeles nydelig vær, og den 5. juni gikk turen til Lindesnes fyr og Lindesnes havhotell med 125 påmeldte.

Det er allerede lagt opp til spennende turer i høst. Turene starter opp igjen 4. september. Alle er hjertelig velkommen til å møte opp i Marvika kl. 11.00 eller i Trivselsenteret kl. 10.30.