Vis meny
Påskefest i Q42

Påskefest i Q42

Lørdag 6. april kl. 18 inviteres du til påskefest i Q42. Egil Svartdahl deler påskens budskap med Stavanger Gospel Company og flere av regionens flotteste kor og solister.

  |   Av: Charlotte Beckmann Østeby  |   08.03.2019  |   Q42

Velkommen til PÅSKEFEST i Q42 lørdag 6. april kl. 18.

De siste 20 årene har julen og dens budskap blitt løftet frem i ekstremgrad i norske kirker og konsertlokaler, mens påskebudskapet får svært lite oppmerksomhet samme steder. Stavanger Gospel Company ønsker nå å bidra til at fokuset ikke bare rettes mot det som skjedde i Betlehem, men også det som skjedde i Jerusalem. Vi får med oss flere av regionens flotte kor og solister, som sammen – og hver for seg – synger sanger som knyttes til påsken.

Til å lede det hele, har vi fantastiske Egil Svartdahl. Han har en «mini påskevandring» på fire bolker knyttet til Palmesøndag, Skjærtorsdag, Langfredag og Første påskedag. Imellom bolkene blir det sunget sanger på tematikken, og vi feirer nattverd sammen.

Dette er flott arrangement som passer for både deg som går i kirken og som ikke er en fast kirkegjenger. Kom som du er!

Ingen påmelding og fri entré!