Vis meny
Oversvømmelse i Perené

Oversvømmelse i Perené

Største flom på 25 år i Perené hvor Liv Haug er misjonær. Se bilder her.

  |   Av: Eirik Urdal  |   30.03.2019  |   Misjon

Fredag fikk vi følgende nyhet fra misjonær Liv Haug i Peru:

Torsdag var det oversvømmelse i hele sentraljungelen fra San Ramon, La Merced, hele Perenédalen, Satipo, o.s.v. Den historiske Perenébroa fra engelskmennenes tid er ødelagt av vannmassene. Vannstanden er ennå høy, så det er mange ødeleggelser vi ikke har oversikt ettersom de ligger under vann.

Norgesbroa klarte seg akkurat. Det var vann helt opp til plattformen. Så mye vann har det ikke vært på 25 år. Sist var i 1994 da bilen min fremdeles gikk. Heldigvis er det bare Villa Perené av våre lokaler som er ødelagt. Yurinaki har greid seg også selv om mange hus der har ligget under vann.

Det har vært over 1 meter vann i kirkene våre og det er blandet med kloakkvann. Så nå trenger de hjelp til å få vasket ut når vannet er har trukket seg tilbake. De må også få renset opp i rør og malt veggene på nytt. Vet ikke hvor mange stoler som er ødelagt, men det dreier seg nok om en hel del og muligens noe ødeleggelser i kjøkken og matsalen for de 350 barna.

Jeg vet hva dette koster av ekstraarbeid og utgifter fra sist, og vi vil gjerne hjelpe pastoren i Perené, Denis, og lederne der for de gjør et meget godt arbeid for Guds rike.

Gi en gave for å hjelpe med gjenoppbygningen. Vips din gave til 8585. MERK MED "PERU".